Menu Close

Category: Smilebåndet

Alkohol – nej tak?

Så fik vi filen fløjtemig skrevet 2018, og jeg håber folket kom godt ind i det nye år! Jeg har altid ELSKET Nytårsaften. Den der bæmundsalliance enkelte forsøger at stable på benene, hvor man latterliggør al hypen omkring aftenen, samt det faktum at dette bare SKAL være årets fest men alligevel som regel ender ud i lidt af en fuser, kan jeg slet ikke tilslutte mig. Fred være med at folks party-o’meter er kalibreret forskelligt, men hvis man ikke kan glædes bare en lille smule over at hoppe i et pænt sæt tøj, lave – og spise god mad,  nyde et håndplukket hyggeligt selskab og skylle dette ned med dyre bobler og konfetti, så er jeg ked af at sige det Hr. Røvbanan, men så er det simpelthen ikke aftenen der er en fuser – men dig!
Jeg havde en fantastisk aften! Dels fordi aftenen som helhed var lige som den skulle være, men prmært fordi det markerede afslutningen af mit livs bedste, mest lærerige, udviklende og salvransagende år. Året hvor jeg satte mig nogle meget håndgribelige og konkrete mål, som i sidste ende skulle medføre én ting; At jeg blev et bedre menneske. Og det blev jeg!

Read more

Excuse me, do you speak english?

Sommerferie! Ak ja, jeg har mit på det tørre, og knaldede 2 uger af allerede i midten af juni. Så var den skid slået, velvidende at jeg kan rulle en tung 3-ugers i løbet af vinteren. Min strategi har altid været, at rejse væk når her er gråt og koldt, og blive når her er lyst og dejligt. Onde tunger vil mene, at denne sommer har været lige så sexet som en polsk gryderet, men jeg har faktisk været fint tilfreds. Jovist har vi ikke ligefrem haft piña colada stemning eller livreddere på overarbejde, men lyse aftener og i omegnen af 20 grader er altså ganske fint for undertegnede.
Anyways, sommerferie. For langt de flestes tilfælde, er det ensbetydende med rejser til sydlige og varmere himmelstrøg, og jeg vil i den forbindelse gerne lige give et realitirdagsk take på ting, som jeg er vokset op med på mine sommerferier, og som jeg ser tilbage på med et, ja, et undrende smil.

Read more

Nørrebrogades søde mysterium

Rekorder er til for at blive brudt, og lad det være sagt med det samme; denne blogpost kommer nok til at blive rekord kort! Ikke fordi jeg ikke har noget på hjerte, men netop hjemvendt fra den københavnske vestegn med et 0-1 nederlag til rivalerne fra Østerbro i bagagen, giver mig egentlig ikke lyst til andet end at gå i seng.
Men i og for sig er det ikke helt til rotterne, for jeg har gennem lang tid gået og grublet over en ting, som mest af alt egner sig til et shortread.

Read more

Det var da lige godt Silvans…

Jeg læste en skæv quote den anden dag. Den lød noget i stil med: “Fælles for alle dine venner er, at jeres venskab vil ende med at du tager til deres begravelse, eller at de kommer til din”. Den hænger vi lige pænt til tørre i lillehjernen, for den er altså rigtig hyggelig. Lidt på linje med: “Det eneste sikre ved livet, er døden”. Hold op hvor kommer man i godt humør 🙂

Read more

Sauna tur/retur

Nyt år, nye mål, og et af mine er at smide min palminflyverdragt, og lægge en bare nogenlunde sommerform, hvilket medfører hyppige besøg i mit lokale fitnesscenter.

Når hele biksens jern er bøjet til ukendelighed, nyder jeg gerne en tur i etablissementets sauna. Der findes sgu ikke noget bedre end at svede den overskydende smerte ud, og sidde nøgen, udmattet og selvtilfreds på en træbænk.  Det gjorde jeg også forleden, og her slog det mig, at omend en saunatur vel sagtens er overstået på 10 minutter, er det intet mindre end en emotionel rejse.
Lad mig tage jer med….

Read more

© 2019 Realitirsdag. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.