Treogtredive tirsdage. Så lang tid tog det undertegnede, førend der blev råbt ‘Time Out’. For det gør jeg nu; Time Out!
Jeg bliver tit spurgt hvad jeg vil med det her bloggeri, hvorfor jeg gør det, og om jeg får penge for det. Og det hele handler i alt sin enkelthed om, at jeg synes det er skide sjovt at skrive. Jeg kan godt lide at melde kontant ud, gå lidt mod strømmen, stikke lidt til de stikke-indbydende. Og jeg gør det på helt og aldeles hobby-plan. Men nu trænger jeg simpelthen til at hive stikket, trække vejret, og lade batterierne op. Simple as that.

Så kære venner, jeg er ude indtil 7. November. Hvis de folkevalgte i landets parlament kan holde flere måneders sommerferie, så kan jeg altså også lægge mig på skjoldet i 3 ugers penge. Så det vil jeg gøre, velvidende at jeg vender tilbage med et brag når tv-reklamerne er sølet ind i alt for tidlig bjældeklang.

Ses!